THE WORKSHOP FOOD STOP

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 32 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The workshop Food Stop. Meer weten? Ontdek meer

7 jun 2024 om 16:52 Amazing food, good quality always! Never disappointed we ordered the steak and the rib eye
24 mei 2024 om 1:27 Zeer teleurstellend!!! AUB doe beter. De shrimp was niet vers en stonk, het steak was droog en koud en de patat was ook koud. Dit kunnen jullie echt niet aan mensen verkopen. Plus hadden jullie een soort puree erbij gedaan, kapot smerig!! Geld terug!
13 mei 2024 om 9:26 Vlees was lekker. Helaas bij 1 gerecht de extra kaas vergeten. Wel erg aan de prijs en 5 euro voor bezorg- en servicekosten is best veel. Aardige bezorgster.
12 mei 2024 om 1:23 Was netjes op tijd eten was ook nog lekker warm heeft een lekker smaak
10 mei 2024 om 0:39 Patat rauw, ossenhaas niet mals
5 mei 2024 om 17:26 The meal was good but delivery man takes my drink for herself
18 mrt 2024 om 10:18 The food was good. Only lacked a bit of salt. Besides that it was good. The portion size was on point
2 mrt 2024 om 21:09 Goed verpakt en smakelijk.. patat kan beter en sla los zou ik persoonlijk prettiger vinden.. maar al met al geslaagd.
1 mrt 2024 om 21:33 Duurde lang, maar was erg lekker.
28 feb 2024 om 20:12 they forgot my cheese
13 feb 2024 om 10:08 The lettuce salad was very old, tasted bad and was brown and soggy. The fries were undercooked and soggy. The peanut sauce was missing taste. Several people got sick after eating the chicken and the ribs. Unfortunately a disappointing experience.
2 feb 2024 om 9:28 I am always excited to order from here. Their service is great! They will call immediately if there’s something and will make sure you good. If you like bbq this might be one of the best ones i’ve had in the years i’ve been on this app.